Probioform Logo

Gratis frakt

for ordre over 1,000 kr

Spørsmål & Svar

Spørsmål & svar

Trykk på 1 av 3 valg under for å finne svar.

Kvalitet
Oppbevaring
Bruke
 • Hva er det som gjør Probioform så annerledes?

  Grunnen til at mange terapeuter og leger anbefaler Probioform, er ganske enkelt at Probioform probiotika består av tre klasser, probiotiske melkesyrebakterier, vildgjær og fordelaktige syrer, i motsetning til pille og pulver melkesyre bakterier som blir frysetørket og miljøet de har levd i fjernes. Probioform produseres ved fermentering på flere forskjellige temperaturer siste del av fermenteringen avsluttes på kroppstemperatur. Dette gir raskere effekt å lang holdbarhet som er stabil ved romtemperatur, noe som gjør kjølig oppbevaring unødvendig – selv etter at esken er åpnet. Andre flytende probiotiske produkter blir ofte dårlige 5 uker etter åpning å må kastes. Probioform er så stabil at det vil forbli uendret i ett år (noen endringer i smak vil oppstå når pHèn gradvis synker).

 • Har bakteriene blitt frysetørket?

  Nei.Bakteriene i Probioform probiotika har aldri blitt frysetørket. Derfor er de akitve å starter å fungere allerede i magesekken i motsettning til pilver å pulver som tar mange timer før de starter å fungere.

 • Er Probiotikaen gluten- og sukkerfritt?

  Ja, Probioform er gluten og sukker fri. Kan derfor brukes av de som går på Keto-diet eller Paleo diet.

 • Er det vegansk?

  Ja. alle våre produkter er egnet for både vegetarianere og veganere. Ingen animalske produkter brukes i produksjon av våre produkter. Til og med emballasjens farger på boksen er fra veganske kilder.

 • Hva er pH-nivået på Probioform?

  Probioform har en pH i området 3,0–3,7. Dette er viktig for å sikre at bakteriene overlever magesyren som finnes i magesekken å har pH ca 2,4.

 • Inneholder Probioform prebiotika, insulin eller F.O.S.?

  Nei, Probioform inneholder ikke noe prebiotika siden bakteriene alt er aktive trenger de ikke ekstra mat og siden de som har betente tarmvegger som IBS og andre betennelser reagerer negativt på prebiotika er det tryggest uten.

 • Hvordan påvirker glyfosat tarmveggene våre?

  I tarmen er glyfosat en dyp zonulin stimulator. Det skader epitel og tette kryssvev ved kontakt, og svekker barrierer som beskytter oss mot miljøgifter som vi utsettes for. Skade på den tette forbindelsesmembranen i tarmen kan føre til tarmpermeabilitet reduseres. Den akutte inflammatoriske responsen kan fort bli kronisk betennelse ettersom kroppen kan bli overveldet av giftstoffer gjennom lekkasjen i tarmen.

 • Hvordan skiller Probioform seg fra andre probiotika?

  Effekten av probiotika er ikke som mange tror resultatet av antallet milliarder mikrober som finnes i produktet, men snarere blandingen av mikrobielle arter. Selv om melkesyrebakterier er de mest dominerende bakteriene i mage -tarmkanalen, kan de ikke etablere seg uten de naturlige symbiosen de deler med andre typer mikrober, vild gjær og fordelaktige syrer som skaper rett pH. I naturen lever bakterier alltid sammen i symbiose og er helt avhengige av hverandre for vekst og stabilitet, som det kan sees i mangfoldet av mikrobielt liv i jord og planter. I motsetning til de fleste probiotiske produkter som inneholder frysetørkede stammer av bare en eller to mikrobe arter, gjenspeiler Probioform tett det naturlige utvalget av gode bakterier som finnes i fermenterte og vilt levende matvarer. Det er kombinasjonen av det rette miljøet som gjør Probioform unik. Nøkkelen til vår suksess.

 • Bakterietallet (CFU) i Probioform er lavere enn andre probiotika. Hvorfor?

  Spørsmålene om antall bakterier (mer vanlig referert til som CFU -kolonidannende enheter) og overlevelsesevnen i mage -tarmkanalen er egentlig bare relevant når man har å gjøre med pulver og pille tilskudd hvor bakteriene vokser isolert. Isolerte bakterier er generelt veldig svake og har svært liten motstandskraft eller tilpasningsevne. Svært høyt antall bakterier er derfor viktige siden bare noen få % av dosen overlever magen syren. Vanligvis har AB (Acidophilus / Bifido) probiotika CFU -tellinger i milliarder. Disse er ofte frysetørket eller dehydrert, noe som reduserer effekten ytterligere. De blir også noen ganger satt inn i “bærer” -medier for å “beskytte” dem fra den lave pHèn i magesyren. En analogi ville være å ta et barn og beskytte ham / henne mot alle sykdommer i løpet av de første to årene av livet. Så snart barnet blir utsatt for den virkelige verden, kan du forvente at han / hun får mange sykdommer, ettersom det har bygd opp svært liten motstand – immunresponsen. Motsatt består mikrober i Probioform av et omfattende konsortium av flere stammer og klasser.Stammen blir ikke dyrket i kunstig laboratorie miljø og må derfor konkurrere med hverandre for å overleve å tilpasse seg. Dette er tilnærmet det miljøet det skal leve i vår fordøyelse. I tillegg lever probioform`s bakterier allerede på en lav pH. (3,0 – 3,7) som sikrer at de taler magesyren tøffe miljø.

 • Ødelegger den lave pH-verdien i magen de gode bakteriene før de når tykktarmen?

  Faktum er at de naturlige mikroorganismer vi har i tarmen kom dit via maten vi spiser. Probioforms pH ligger i området 3,0–3,7, hovedsakelig på grunn av melkesyren som skaper det rette miljøet for sin egen sunne eksistens. Derfor er bakteriene i stand til å overleve magens sure miljø.

 • Hvorfor har magen så lav magesyre som 1,5–3,5?

  Et av de viktigste formålene med magesyre er å fungere som en steriliserende eller desinfiserende middel. Den lave pH dreper nesten alle patogenene, forutsatt at vi tygger maten ordentlig og ikke drikker for mye vann når vi spiser, da dette vil fortynne magesyren.

 • Hvorfor har probiotika i pulver og piller vanskelig for å overleve den lave pH-verdien i magesyre?

  De fleste konvensjonelle probiotika tilskuddene er produsert fra det som er kjent som rene kulturer/ laboratorie produsert, og de har en tendens til å være veldig skjøre, ettersom de dyrkes i en løsning med høy pH. Så sjansen er stor for at mange av dem vil bli påvirket av det plutselige fallet i pH-nivået før de får mulighet til å våkne igjen etter frysetørking.

 • Hvorfor påvirkes ikke Probioform av den lave magesyren?

  De gode bakteriene i Probioform er ekstremt robuste, siden de aldri har blitt frysetørket og allerede lever i en løsning med lav pH-verdi fra 3,0 til 3,7. Probioforms multi-stamme betyr at den er veldig tilpasningsdyktig under et omfattende sett med pH-nivåer.

 • Hvordan påvirker keisersnitt fødselen til babyens naturlige probiotiske utvikling?

  Nyfødte født via keisersnitt passerer ikke gjennom fødselskanalen, og de blir derfor ikke utsatt for samme variasjon og konsentrasjoner av bakterier. Som et resultat har de en tendens til å ha mindre gunstige bakterier, og floraen som slår rot er ikke bare annerledes, men også mindre effektiv.

 • Hvordan skjer overføringen av gode bakterier ved fødselen?

  Under en normal fødsel overføres gode bakterier fra mors fødselskanal, og de kommer raskt inn i barnets fordøyelse-, luftvei- og genitourinære områder der de begynner å kolonisere, og fungerer som et slags frø for barnets utviklende mikroflora. Etter hvert som disse gunstige bakteriene etablerer seg, begynner spedbarn gradvis å oppleve alle immun-, fordøyelses- og andre helsemessige fordeler som disse bakteriene gir.

 • Hva er et kolonimplantat?

  Et kolonimplantat er en liten mengde konsentrert flytende løsning som settes inn i tykktarmen gjennom endetarmen. Løsningen beholdes i en viss tid (noen minutter eller noen ganger til og med over natten – hvor lenge kroppen tillater den å forbli i tykktarmen. Ved å tilsette en liten klype salt til løsninger kan tarmen lettere holde på løsningen).

 • Hva skjer hvis du overfører Probioforms væske til en annen beholder?

  Vi anbefaler ikke å overføre Probioform til andre beholdere, da pakken vår holder lys og luft ute av drikken. Hvis du bestemmer deg for å legge den i en annen beholder, får du etter ca 10 dager hvite flak som flyter på toppen. Dette er den naturlige vild-gjæren som dannes når produktet utsettes for oksygen og lys.

 • Skal jeg riste produktet?

  Ja, vi anbefaler at du noen ganger rister produktet forsiktig ettersom gjær og mineraler vil sedimentere til bunns etter en stund. Hvis du ikke rister den, kan du oppleve at fargen blir mørkere til slutt.

 • Kan jeg ha produktet i kjøleskapet?

  Ja, du kan ha Probioform i kjøleskapet hvis du vil. Hvis du bruker den uten vann, er smaken friskere og kan minne mer om smaken av kombucha.

 • Kan jeg fryse produktet?

  Vi anbefaler ikke å fryse det, ettersom mikrobene går i dvale når de er frosset.

 • Hvordan vet jeg om produktet er utløpt?

  Produktet har en 12-måneders holdbarhet fra produksjonsdatoen, og den samme mengden levende bakterier er i boksen 12 måneder etter produksjonen. Fra 12 måneder til 24 måneder vil mengden av aktive bakterier gradvis avta. Probioform er som en god vin – den blir bedre med alderen. Den probiotiske effekten avtar gradvis og vil bli omdannet til enzymer og antioksidanter. Hvis produktet får en “råtten” lukt, og du må kaste esken.

 • Kan jeg lagre Probioform ved romtemperatur?

  Ja, du kan lagre den i romtemperatur. De fleste oppbevarer den på kjøkkenbenken, så det er enkelt å huske å bruke den hver dag. Obs, ikke i vind med direkte sollys eller på toppen av microbølge ovn.

 • Hvordan skal jeg oppbevare probiotikaen?

  Probioform brygges ved kroppstemperatur og er stabil ved romtemperatur, noe som gjør kjøling unødvendig, selv etter at esken er åpnet. Det er så stabilt at det vil forbli uendret i ett år (noen endringer i smak vil oppstå når pH synker gradvis). Det er helt rått og naturlig.

 • Hvor mye probioform skal jeg bruke?

  Se vår doseringsguide.

 • Kan jeg gi Probioform til barn?

  Ja. Den daglige dosen er avhengig av vekt . Små barn trenger bare et par dråper – som kan økes med alderen til en halv teskje og deretter en teskje. Se vår doseringsguide

 • Er det noen bivirkninger?

  Veldig sjelden. Noen mennesker kan av og til oppleve symptomer på detox når de begynner å bruke Probioform. Dette skjer fordi kroppen kan kvitte seg med avfallstoffer som har samlet seg i tarmen, noe som resulterer i mild diaré, luft eller svært sjelden hard avføring. Hvis dette skjer for plutselig, er det bare å kutte ned mengden og øke sakte til kroppen er komfortabel med det. Eventuelle bivirkninger som oppstår vil være et resultat av detox-virkningen av de gunstige bakteriene.

 • Hvor mye bør jeg ta hvis jeg har et nedsatt fordøyelsessystem?

  Alle har et forskjellig forhold mellom gode og dårlige mikrober og avfallstoffer i fordøyelseskanalen. Probioform inneholder naturlig forekommende antioksidanter og fordelaktige syrer i tillegg til veldig aktive gode bakterier som kan trykke ut dårlige bakterier. Personer med nedsatt immun- / fordøyelsessystem MÅ begynne med lavere doser: for voksne: 1 teskje (5 ml) daglig blandet med vann, og for barn under to år 1 teskje (5 ml) daglig blandet med vann fordelt på hele dag. Etter en måned kan man sakte begynne å øke dosen.

 • Fungerer Probioform ved forstoppelse?

  Mange opplever at Probioform hjelper til med å øke antallet ukentlige avføring samtidig som det hjelper med å myke opp avføringen (noe som gjør dem lettere å passere). 40 til 60 % av avføringe er gode bakterier og resten er fiber, derfor er trenger vi daglig påfyll av gode bakterier.

 • Hva forårsaker forstoppelse?

  De åpenbare synderne inkluderer et fiberfattig kosthold, som gjentatte ganger ignorerer trangen til å bruke badet, ikke drikker nok vann, mangel på trening eller visse medisiner, som alle kan ødelegge balansen i tarmfloraen. Spesielt dårlig for dette er antibiotika, som virker ved å drepe stort sett alle bakterier. En sunn tarmflora veier omtrent 2 kg, og for hver tarmbevegelse slipper tarmene milliarder av levende bakterier. Hvis tarmfloraen er for svak, vil den ikke kunne fylle på seg selv og vil naturlig prøve å holde avføringen tilbake for ikke å miste flere bakterier. Ved å fylle de gode bakteriene med Probioform kan du gradvis gjenvinne de 2 kg sunne bakteriene, noe som gir deg en regelmessig og smertefri avføring.

 • Hvor mye probioform bør jeg drikke for å fylle opp tarmfloraen?

  Vi anbefalte at du begynte gradvis med 2 ss to ganger om dagen blandet med vann, for deretter å øke gradvis til 1 dl fordelt gjennom dagen (ca. 30 ml x 3 ganger om dagen). Behold denne dosen til ønsket effekt er oppnåd. Deretter kan du gradvis redusere tilbake til 2 ss to ganger om dagen eller etter behov.

 • Hvor lenge trenger jeg å bruke en høy dose?

  Vanligvis opplever folk en normal avføring etter 3 til 5 dager, selv om noen vanskelige tilfeller kan trenge så lenge som 2 eller 3 uker.

 • Hva om jeg har løs avføring eller mild diaré?

  Hvis du nylig har vært på reise eller har gjennomgått antibiotikabehandling, anbefaler vi å begynne gradvis med 2 ss to ganger om dagen blandet med vann, for deretter å øke gradvis til 1 dl fordelt gjennom dagen (ca. 30 ml x 3 ganger om dagen). Behold denne dosen til symptomene begynner å bli bedre. Deretter kan du gradvis redusere tilbake til 2 ss to ganger om dagen eller etter behov.

 • Hva om jeg har IBS, Crohns sykdom eller annen betennelse i tarmen?

  Med alle betennelser anbefaler vi å starte veldig forsiktig. For noen veldig alvorlige tilfeller starter vi med en eller to dråper i vann om dagen, og øker deretter gradvis. Vi reduserer doseringen umiddelbart hvis symptomene øker, og venter til de er borte til vi starter igjen. Denne prosessen har vist gode resultater, men tar tid.

 • Hvorfor må vi begynne med så lite dosering hvis vi har betennelse i tarmen?

  Det er mange grunner til at tarmene har utviklet betennelse, men et par vanlige årsaker er fangede rester fra industrielle matvarer og fyllstoffer, samt overdreven bruk av antibiotika som finnes i mat og medisiner. Også plantevernmidler som glyfosat kan bli fanget i tarmveggene våre. Probioform vil bidra til å rense ut dette gradvis , og hvis dette gjøres raskt, kan reaksjonen være ubehagelig og øke symptomene.

 • Når er den beste tiden å ta Probioform?

  Probioform kan tas når som helst, med eller uten måltider, morgen eller kveld.

 • Hvorfor må jeg ta et probiotisk supplement daglig?

  Hver dag blir de gode bakteriene i fordøyelseskanalen drept av stress, dårlig kosthold, koffein, alkohol, antibiotika, reseptfrie eller reseptbelagte medisiner, klorert vann, fluor i tannkrem og munnvann, ugressmiddel i maten og giftig kjemikalier i miljøet. Vi mister oss mange milliarder bakterier gjennom avføringen. Derfor trenger vi fermentert mat, naturlig og vild mat.

 • Bør jeg bruke Probioform etter å ha utført en kolonrens?

  Tarmrensing, for eksempel enema og klyster, forandrer tarmfloraen. De eliminerer ikke bare avfall fra kroppen din og frigjør dårlige bakterier, men skyller også bort noe av de gode bakteriene fra kroppen din. Du trenger disse gode mikrober for å opprettholde en sunn balanse. Derfor er det veldig viktig å fylle opp tarmfloraen med sunne bakterier ved rensing av tykktarmen.

 • Kan jeg bruke Probioform som et kolonimplantat?

  Ja, Probioform kan brukes som et kolonimplantat.

 • Kan jeg bruke Probioform som et kolonimplantat?

  Ja, Probioform kan brukes som et kolonimplantat.

Fant du ikke svar på spørsmålet ditt her?

Ta kontakt så hjelper vi deg så godt vi kan. Det kan være alt fra dosering til hvilke produkter som kan være best for deg eller andre spørsmål.

Handlevogn0
Det er ingen produkter
Fortsette å handle
0