Probioform Logo

Gratis frakt

for ordre over 1,000 kr

Partnerprogram

Er du en helseinfluencer eller helseentusiast – da inviterer vi deg til å bruke din lidenskapen til å forandre liv.

Samtidig kan du tjene penger ved å bli med i vårt partnerprogram.

HØY KOMMISJON

BRUK DIN INNVIRKNING og bli belønnet mens du gjør det.

Probioform Graphic Image
Probioform Graphic Image

Opptil 25% provisjon per salg.

Det gir 137 kr fortjensete til deg pr boks vi selger som et resultat av din hjelp innvirkning. Alt blir registrert i din private konto å betales ut en gang i måneden. Deler du med 10 stykker som kjøper tjener du 1.370 kr i måneden. Hvis du har et stort nettverk å deler med 100 andre blir det 13.700 kr. Du kan tenke deg hva det blir hvis du deler med 1000 andre!

3 enkle trinn for å bli en partner!

Probioform Graphic Image

01

Meld deg på Partnerprogrammet

Fyll ut skjema og send inn skattedokumenter.

Probioform Graphic Image

02

Del linker

Når du er godkjent kan du starte å markedsfør på sosiale medier, e -poster, nettsteder, YouTube eller personlig sider – uendelig med muligheter!

Probioform Graphic Image

03

Tjen penger

Du tjener provisjon og endrer liv for hvert salg du gjør! Du har full kontroll inne i din personlige konto.

Er du klar for å bli en partner?

Probioforms oppgave er å optimalisere helse gjennom fordøyelsen og forandre liv. Dit gjør vi med vårt raw og levende probiotiske tilskudd. Verdiene våre ligger til grunn for arbeidet vårt med rene naturlige og veganske produkter. Hvordan vi samhandler med hverandre, og hvilke strategier vi bruker for å få en friskere verden.

Vanlige stilte spørsmål om partnerprogrammet.

 • Hvordan beregnes provisjonene mine?

  Provisjoner er basert på hvilken konverteringstrigger du bruker (kupongkode eller lenke) Hver gang en av dine kunder klikker på Probioform-lenken din og kjøper et produkt, eller bruker kupongkoden, får du provisjon. Du kan sjekke kommisjonen din inne på kontoen din. For triggere for konvertering av koblinger: Noen kunder vil klikke på lenken din av “interesse”, men ikke gjøre et kjøp. Hvis de kommer direkte til helsesiden etter sitt “interesserte” klikk, vil du fortsatt motta provisjon så lenge det er innen 60 dager etter deres første “interesserte” klikk. Dette er bare på det første kjøpet. Perioden på 60 dager kalles “cookie -returdager”. Denne returperioden på 60 dager gjør at partnere (du) kan motta belønning for henvisende kunder, selv om de ikke kjøper første gang. Det lar deg også fortsatt bli belønnet når de går direkte til seekhealth.com etter å ha sett lenken din

 • Hvem kan bli med i Probioform`s partnerprogram?

  Du må ha en aktiv: • nettside / blogg eller plattform for sosiale medier som er helsesentrert og har et budskap harmonerer med vårt. Blogger, e -postkampanjer, nettbutikker, Facebook, Twitter og Instagram er alle gode plattformer å bruke! •Du må ha en PayPal -konto hvor vi kan betale ut det du har tjent (skal betales til deg) • En kopi av skattedokumenter • Lidenskap helhetlig helse og besluttsomhet for å innspirer dine følgere!

 • Hvorfor ble søknaden min avslått?

  Det kan være flere årsaker til at søknaden din blir avslått. Hvis du ikke blir akseptert, bør du vurdere følgende årsaker: • Bedriftens oppgave eller formål samsvarer ikke med Probioforms budskap eller for liten kundekrets • Probioform fikk ikke tilgang til nettstedet ditt eller andre plattformer • Nettstedet ditt er ikke live ennå • Det er upassende eller uriktig informasjon på nettstedet ditt • Du driver virksomhet utenfor Norge (skattelovgivende tilstedeværelse).

 • Hva om jeg bruker Instagram eller et annet ikke-linkbart nettsted som min utdanningsplattform?

  Vi tilbyr kupongkoder som et alternativene til linker som en konverteringstrigger. Når du søker om programmet vårt kan du forklare hvilke plattform du bruker så kan team vårt sette opp en løsning som passer deg.

 • Kan konton min bli avslutt?

  Ja, vårt team holder utkikk etter partnere som ikke tilfredsstiller våre krav og formidler misvisende informasjon.
  Det er heler ikke lov å sette opp konto for å kjøpe av seg selv kun for å få rabatt. Dette vil bli tatt opp med hver enkelt partner før kontoen eventuelt slettes.

Handlevogn0
Det er ingen produkter
Fortsette å handle
0