Probioform Logo

Gratis frakt

for ordre over 1,000 kr

Om oss

Probioform Banner Image

Laget bak Probioform

Å skape en lykkeligere og sunnere verden, en tarm om gangen er vårt mål. Ved hjelp av japansk forskning på fermentering og moderne teknologi er vårt probiotiske produkt redskapet som kan gjøre akkurat det. I over 11 år har vi jobbet med å dele informasjon og gjort produktet tilgjengelig for alle. Det har vært mange lange turer og messer for å dele det med så mange som mulig. I dag finnes produktet i alle helsekostbutikker i Norge som Life, Sunkost, Kinsarvik Naturkost og noen utvalgte apotek.

Alle har vi forskjellige behov

Vi har lært masse av alle møtene vi har hatt og ydmykheten for hva mange går gjennom Da er det fint å vite at vi har være med på å hjelpe flere tusen nordmenn få en bedre hverdag.

Boksene skal frem!

På vei over til Bergen ble det en liten stopp for å sjekke immunforsvaret med en liten dukkert. En kropp i balanse er robust å tåler møte med alle årstider. Ole Magnus Kikut er hovedleverandøren av Probioform i Norge å jobbet som akupunktør da han første gang prøvde Probioform. Det var ikke bare klienten som fikk bedre fordøyelse, Magnus fikk også hjelp etter mange antibiotika kurer fra utenlandsreiser. “Når jeg kente effekten selv ble jeg overbevist om hvor effektiv Probioform fungerer mot andre piller og pulver probiotikaer jeg har prøvd”

Probioform Banner Image
Probioform Banner Image

Kunnskap er nøkkelen til suksess

Med sine lange erfaring som ernæringsfysiolog gir Johan Erle opplæring i tarmhelse og liposomer. Her er det opplæring for helsekost butikker i Bergen. Det er viktig å få en så bred base av kunnskap som mulig når det kommer til helse siden vi har forskjellige kropper med unike utfordringer. Vi tror at dette samme med produkter som fungerer er nøkkelen til vår suksess.

Ute i butikkene

Det er alltid fint å reise ut i butikken møte både kunder og ansatte. Her er vi i Sande hos Sunkost Maxi med Lillian, Johan og Ellen. Det er alltid fint å besøke butikken for det er der alle ildsjelen jobber dag inn og dag ut for å gjøre folk friske og sunde.

Probioform Banner Image

Vi er alltid her for deg

Har du spørsmål er vi her for å hjelpe deg. Det kan være alt fra dosering til hvilke produkter som kan være best for deg eller andre spørsmål. Du finner også svar på mange vanlige spørsmål under vår FAQ

Handlevogn0
Det er ingen produkter
Fortsette å handle
0